A legújabb hír, hogy elkészült az új honlapunk. Elvált a termék a gyártótól és mostantól önálló életet él. Reméljük kedvükre való a hosszú csönd után a megújult honlap.
Várjuk észrevételeiket, kritikáikat!
(a szerkesztő)

A termék és a gyártói oldal szétválásának az alapvető oka az, hogy novemberben és decemberben tapasztalható volt, hogy a Media Partner honlapját egyre többen a bluevoice.hu címen keresztül találták meg, ami egyértelműen arra utal, hogy a BlueVoice márkanév kezd elterjedni a köztudatban.
Nem szeretnénk a továbbiakban a hangeszközök iránt érdeklődőket számítástechnikával untatni, ezért mostantól a két link önálló weboldalra mutat.

Hír értékű, hogy az új oldal beindításával egyidőben a MovieCenter is bemutatkozik, valamint a termékek között megtalálható az új BlueVoice mikrofon terve.

Az eddigi letöltéseket megváltoztattuk, az anyagok zippeltek, rövidebbek.

Sokat frissült a kultúra rovat alatt a képgaléria. Felkerültek a régebben igért amerikai képek. Nemsokára folytatjuk és befejezzük a teljes riportot. Sokakat érdekel a World Trade Centerről készült képsorozat. (Akkor még állt).. Ha igénylik, akkor a képek mellé szöveges beszámolót is írunk. Kérem ezt itt jelezzék.

Az angol változat készülőben van, kis időt kérünk még.